Gratis Spotify – uten invitasjon!

Burde muligens heller twittre om denne aktive spotifylenken til svenske Invitify, men siden jeg ikke har fått noen Spotify-invitasjon fra venner og kjente kan det være at de (kontaktnettverket mitt) ikke er Spotify brukere eller bare fattige og viggo venneløse. Ved hjelp av bloggen og søkemotorene kan budskapet, om gratis Spotify, potensielt nå ut til absolutt alle stakeholders.

Spotify_niceHer er lenken du kan følge for å opprette en gratis Spotifykonto uten en ‘invite’ (lenke nederst i nyhetsartikkelen). Den har funka for meg, men reklame for enten Piano Rislunsj eller Ludo o.l. samt Spotify Premium dukker opp for ca. hver fjerde låt. Første gangen du registrerer deg må du velge Frankrike som hjemland, og for “Postal code” skriver du et tall mellom 99999 og 60000. Etter at kontoen er opprettet burde du endre kontoinnstillingene, postnummer og hjemsted (Norge). Spotify tjenesten godtar bare 14 dagers bruk fra et annet sted i verden enn hjemlandet oppgitt. Litt kjipt siden du da går glipp av lydreklamen beregnet for franske feinsmeckere og andre fehuer..

Heter det forresten fjørfe eller fjørkre? Fe er vel fra gammelt av en betegnelse for kvinner generelt, og ferist noe som holder sauer og kyr unna veitraseen…

Om du blir lei av den svensk-norske reklamen, og ønsker å lytte til musikk helt uavbrutt, kan du f.eks. kjøpe Spotify Premium til rundt 100 kr/mnd. Det er nok, dessverre, mest sannsynlig at Spotify vil øke frekvensen av reklameinnslag etter hvert som brukerskaren øker, men på kort sikt – nå i jula – anbefaler Trechinsky denne lenken. Takk til Invitify!

Trechinsky – Reliable Source, significant-minority viewpoints

17 Responses

  1. Hei jeg spiller mye musikk så , æ tenkte æ skull prøv spotify, men har noen invittasjon til spotify ?
    da er du best

  2. Spotify er turbokapitalismens stålem! Måtte gudene forby denne neoliberalistiske Yes-we-can-ismen.Ikke la dere forføre av det tilsynelatende gode tilbudet, der du du kan lytte til favorittmusikken din avbrutt av små reklamesnutter med hjernebølgemanipulasjon. De tar deg disse neoistene som de tok Derek Zoolander og gjorde ham om til en tikkende terrorbombe. Hva sier vi til slikt? Pføy, sier vi til slikt. Vi HÅPER at inderne tar rotta på maoistgeriljaen. Kina driver ikke på med okkupasjon, de sår sin sivilisasjons spirende frø i form av slavebønder forvandlet til klassebevisste maskingervær-radikalere. Alt skyldes Spotify eller Spotte-fysj, som vi kaller det. Den programvaren nedkallenes gudenes vrede over offeret. Du jages, du fordrives som en syfilissyk hund!

  3. Invityfy lenken fungerer ikke lengre ser det ut til. Følg med på oppdateringer under for gratis Spotify-konto (se kommentarer) – du kan ev. søke videre og/eller skaff deg en invitasjon fra en Spotifypremium abonnent

Leave a Reply